Aanmelden – 30 november participatieavond kleine windturbines

Aanmelden – 30 november participatieavond kleine windturbines

Aanmelden voor de eerste participatieavond op woensdagavond 30 november kan met deze link: aanmeldformulier (link is gedeactiveerd).

Gebiedsplatform Alblasserwaard-Vijfheerenlanden organiseert drie participatieavonden rondom het thema kleine windturbines. Op de eerste avond (30 november aanstaanden) gaan we met elkaar in gesprek over randvoorwaarden voor het beleid. Tijdens de twee vervolgavonden (eerste kwartaal 2023) gaan we de randvoorwaarden vertalen naar bouwstenen voor concreet beleid.

De volle breedte van regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden, van burger tot raadslid, tot MKB-ondernemer en breder nodigen we uit om deel te nemen aan de participatieavonden. Samen gaan we het gesprek aan over kleine windturbines en hoe en wanneer deze inpasbaar zijn in het landschap.

De eerste avond vindt plaats op 30 november in De Til in Giessenburg en begint om 20.00 (inloop 19.30 uur).
Meer informatie, zoals het programma, delen we via sociale media, de projectpagina en mail nadat u zich heeft aangemeld.

“Deze avond is al geweest, aanmelden voor de avond kan nu niet meer. Voor volgende avonden is aanmelden straks weer mogelijk.”