Aanmelden inspiratietour 5 juni 2015

De Tour komt eraan!

Op 5 juni 2015 gaat het gebeuren: de eerste Inspiratietour Beeldkwaliteit in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden! Wij nodigen u dan ook van harte uit om samen met uw vakgenoten, deskundigen uit het gebied en andere professionals op het gebied van ruimtelijke kwaliteit in de bus te stappen om elkaar te inspireren en natuurlijk ook uitgebreid te netwerken.

We streven ernaar het gezelschap zo gemêleerd mogelijk te houden. Er is per deelnemerscategorie ruimte gereserveerd in de bus. Is uw categorie volgeboekt, dan komt uw naam op de wachtlijst.

U kunt tot en met 29 mei  aanmelden via dit aanmeldingsformulier

Mis de bus niet en meldt u zich nu aan!


Inschrijfformulier

Naam (verplicht)

Organisatie

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ik ben /vertegenwoordig (aanvinken wat van toepassing is):
ArchitectBestuurderDeskundige WelstandDeskundige MonumentencommissieBeleidsambtenaarAchterban GebiedsplatformProvincie Zuid-HollandVolksvertegenwoordiger

Evt. opmerkingen


Meer informatie

Tomtom of Kompas?

De ruimtelijke omgeving is voortdurend in verandering. Dat geldt ook voor de rollen die verschillende partijen hierin spelen. Wie doet wat? Wat verwachten we van elkaar? Volgen we de TomTom of gebruiken we een kompas ? Aan de hand van concrete situaties gaan we hierover  met elkaar in gesprek, onder deskundige leiding van Steven Slabbers. Aan het einde van de middag, delen we onder het genot van een hapje en een drankje onze inzichten en brengen we in beeld welke rol we voor onszelf en voor elkaar zien om het verhaal van ons gebied in beeld te houden.

Programma

Datum                  : Vrijdag 5 juni 2015

Aanvang              : 13.00 uur – welkom en uitleg programma

Einde                    : om 17.30 uur bent u weer terug in de NVWA en  is het programma ten einde

Opstaplocatie   : Streeknatuurcentrum NVW De Alblasserwaard, Matenaweg 1 te Papendrecht

 

2015-05-06 inspiratietour beeldkwaliteitRoute

De route hebt u zelf bepaald door in de achterliggende weken een stem uit te brengen op de locaties die te bezoeken zijn. Op het [kaartje] staat de route aangegeven, waarlangs we onze “beelden” zullen rapen. De drie locaties met de meeste stemmen zijn geworden:  Rundveestal  aan de Grote Waard te Noordeloos (nieuwe agrarische bouwvorm),  Wegreconstructie Slingeland (inrichting plattelandswegen) en Sluis / Ameide (wat zijn  hier de kansen ?) Op deze locaties  stappen we uit de bus en gaan we uitgebreid het gesprek met elkaar aan.

Wat kost deelname deze tour u?

Ook dat bepaalt u helemaal zelf! Wij zijn ervan overtuigd dat we u een waardevol programma aanbieden, maar vinden dat u zelf achteraf mag bepalen hoeveel dit u waard is. Dit werkt als volgt: na afloop van de tour ontvangt u van ons een formulier waarop u kunt invullen welk bedrag u bereid bent te betalen voor deze middag, dit formulier levert u in en wij sturen u in de week van 8 juni 2015 een factuur.

Annuleren

Heeft u zich aangemeld, maar bent u onverwacht niet in de gelegenheid te komen? Dan vragen wij u een collega in uw plaats laten deelnemen aan deze tour. Mocht dit niet lukken, meldt u zich dan svp af, zodat uw plaats beschikbaar komt voor iemand anders. Voor afmeldingen na 29 mei zijn we genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.