Het voedsel van hier

Het voedsel van hier

We hebben er lang naar toegeleefd, maandag 21 juni was het dan eindelijk zo ver. De geslaagde première is de documentaire ‘Het voedsel van hier’. Het prachtige resultaat na een jaar dat anders was dan alle anderen. We noemen de documentaire vol trots een streekproduct.

Wat kan je verwachten van deze documentaire?

De documentaire start met een historisch overzicht van het ontstaan van het gebied. Daarna worden negen portretten geschetst, voedselproducenten van verschillende , voorvechters van de korte keten, en één van de grondleggers van het Agrarisch natuurbeheer. Op deze manier wordt de diversiteit van voedselproducenten in beeld gebracht en komt ook het consumentenperspectief in beeld. En u wordt uitgenodigd na te denken over jouw plek in het voedselsysteem.

Wilt u de documentaire met het programma boeken voor bijvoorbeeld uw vereniging, of groep geïnteresseerden, dan kan dat.

Eén van de leden van het Gebiedsplatform komt op locatie met de documentaire, samen wordt deze bekeken en na afloop zal er toelichting op de achtergrond worden gegeven om vervolgens een discussie of gesprek op gang gebracht. De onkostenvergoeding hiervoor is €125,-, en zullen worden gedeclareerd middels een factuur. Organisaties aangesloten bij het Gebiedsplatform AV kunnen dit programma boeken zonder vergoeding.

Wat is er nodig op locatie:

  • Minimaal 8 personen
  • De geldende (corona) regels worden ten alle tijden aangehouden
  • Een scherm (en geluid) waar de documentaire op kan worden afgespeeld

Wilt u de documentaire met het programma boeken, neem dan contact op via info@gebiedsplatform.nl

Wilt u meer lezen?

https://www.hetkontakt.nl/reader/44882/174573/premi-egrave-re-documentaire-voedsel-van-hier

https://www.dekortsteweg.nl/het-voedsel-van-hier/