Werkbezoek CDA-fractie Zuid-Holland aan regio

KANDIDATEN CDA IN ZUID-HOLLANDOp vrijdagmiddag 3 oktober bezoekt een delegatie van Zuid-Hollandse CDA’ers, waaronder lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen Adri Bom,  Tweede Kamerlid Peter Oskam, gedeputeerde Govert Veldhuijzen en verder vanuit Provinciale Staten fractievoorzitter Hans Démoed en andere Statenleden een aantal projecten in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden waar ook organisaties van het Gebiedsplatform bij betrokken zijn. Het Gebiedsplatform is gevraagd om deze delegatie rond te leiden door ons gebied.

We ontvangen de bezoekers om 13.00 uur in het Streeknatuurcentrum van de NVW De Alblasserwaard, waar een uitleg wordt gegeven over de Gebiedscoöperatie Alblasserpoort en andere projecten die met steun van o.a. Provincie Zuid-Holland zijn gerealiseerd. Vervolgens bezoeken we de kades tussen Polder Langerak en Polder Noordeloos, waar de komende maanden in het kader van de Uitvoeringsprogramma Groen (Gebiedsdeal AV) het project “Realisatie van polderroute en herstel historische kades” zal worden uitgevoerd. Tenslotte gaan we naar Boerderij Gijbeland, waar gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan.

Wilt u de provinciale CDA’ers ontmoeten, dan bent u uiteraard van harte welkom. In het programma staan de locaties en tijden vermeld. Wilt u uw komst svp wel even aankondigen? Dit kan per mail via info@gebiedsplatform.nl of via twitter @gebiedsplatform.

 

Download